Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:15 05.07.25 
Музикални
   >> Evanescence
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема За Everybody's fool  
Автор Flight of death (не е в час)
Публикувано12.07.04 16:45

Знам, че клипа го има вече от доста от давна, но тъй като никъде не видях тема с коментари по него, реших да питам- вие как го разбирате? Аз преди да гледам клипа бях решила, че е обръщение към господ, с излят всичкия яд към него и така нататък или поне към скапания свят в който живеем, после гледах клипа и сега вече всичко ми е адски объркано- според него то си е нещо като обръщение към самия себе си, и вече наистина не знам. Така че да питам- вие като как разбирате идеята първо на песента, после на самия клип?

Тема Re: За Everybody's foolнови [re: Flight of death]  
Автор breathless (disasterpiece)
Публикувано12.07.04 23:52

как ве?
имаше си темичка, ама както и да е=)
преди да излезе клипа, слушайки песента се представях следната ситуация:
amy пее за човек, който я е предал...не само нея
за човек, който я е излъгал, някакъв лицемер, който винаги заблуждава всички, но накрая, разбира се, се изгубва в лъжите си и става everybody's fool
всъщност нищо по различно от лирките=)
както и да е, след излизането на клипа представата ми малко се промени...
вместо човек, предал amy, ми се струва че тя пее за най големия си страх, да предаде самта себе си, като изневери на собственото си аз, като стане лицемерка...
така че май не е към господ, по скоро е към самата себе си посланието, отправено от нея=)
ами това е моето разбиране на everybody's fool=)

You, now I see keeping everything inside
With you
You, now I see even when I close my eyes

Тема Re: За Everybody's foolнови [re: breathless]  
Публикувано13.07.04 00:29

благодаря за мнението, и аз мисля че трябва да е така, но стана объркващо с тоя клип, иначе видях една тема, но в нея се коментираше общо взето от къде можем да си свали клипа, ако има друга, тогава извинете.

Автор marka (hevi)
Публикувано14.07.04 17:51

Az 4etoh 4e klipa e ebavka s Britni.Ponege ne si pisala sama pesnite i bila kato robot.V kadara kadeto Eimi e legnala na edi divan tam kosata i e kato na Britnito.Za vanata nqma ko da komentiram prosto gledai Evritime.

Тема Re: За Everybody's foolнови [re: marka]  
Автор night elf (непознат)
Публикувано14.07.04 19:31

Всъщност,Ейми е написала песента докато една от сестрите и е била на 8-9 години.Тогава тя(сестра и) е слушала Бритни и се обличала като нея,правела се на нея и т.н.Тогава Ейми говорила с нея и написала песента.Сам/а можеш да се досетиш с каква цел.

А ако си мислиш,че на Бритни клипът е единственият с вана,жестоко се лъжеш.
Доколкото имам спомен тя е с къдрава коса,а косата на Ейми е права.

Тема Re: За Everybody's foolнови [re: night elf]  
Публикувано14.07.04 20:02

ако наистина е така, това вече вмъква някакъв смисъл, но пък няма почти нищо общо с това което си мислех, но както и да е, а ейми колко сестри има всъщност?

Автор night elf (moon shining)
Публикувано14.07.04 21:55

Тя е има 2 сестри(Carrie и Lori) и брат (Robby )

Редактирано от night elf на 14.07.04 22:05.

Автор marka (hevi)
Публикувано14.07.04 22:25

Hi.Znam 4e Eimi e s prava kosa no ako se vgleda6 v klipa osven v na4aloto ima o6te edno mqsto kadeto e s rusa kadrava kosa.Predi malko gledah klipa i vidqh na o6te dve mesta da se ebava s Britni.Nе мисля 4е този клип е единстжен с жана.Гледал сам поне о6те един джа с жани.

Публикувано14.07.04 22:29

аз вярно много въпроси задавам, за което се извинявам предварително, но тук някъде четох, че е е имала и сестра, която е починала?

Тема Re: За Everybody's foolнови [re: marka]  
Автор night elf (moon shining)
Публикувано14.07.04 22:33

Всъщност на второто място е с кестенява коса,но това няма значение.Не мисля,че началото е свързано с Бритни.Ако беше,нямаше Ейми да е като сладко момиченце,а щеше да друга

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.