Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:32 05.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Delphi
*Кратък преглед

Тема Избор на нов модераторнови  
Автор Pechenia (нема лабаво ;-)
Публикувано08.02.07 18:21

В резултат на кратка и ползотворна дискусия с администратор Киро (или нещо подобно) се стигна до взаимно съгласие за взаимната ни несъвместимост.
Клуба имаше двама модератори, но не съм сигурен колко активно участие взима колегата Phantomas, така че предлагам да се организират някакви избори.
Аз лично благодаря на хората които ми гласуваха доверие в предишния избор и обещавам да продължа да участвам в клуба.

чети и дишай по-леко

Фантома - закачам темата все пак най отгоре - нека да отлежи извесно време докато се разбере какво правим.

След 20 дена - и никакво развитие - махам темата да не стои на върха - явно няма смисъл :(

Редактирано от PhantomAS на 25.02.07 09:16.

Тема Re: Избор на нов модераторнови [re: Pechenia]  
Автор Mixy (@#$%^)
Публикувано07.02.07 22:55

И защо така?! Много си беше печен за мод

Клубчето по принцип е спокойно, но е хубаво някой да го преглежда поне 2-3 пъти на ден за да няма разни изцепки ...

Mixy

Автор vido (новак)
Публикувано08.02.07 15:37

Каква връзка има ползотворната дискусия с администратор Киро и твоето желание да се организират избори за модератор? Ти имаш ли желание да останеш модератор? Ще се радвам ако е така. Или искаш подкрепа в начинанието от по- активен втори модератор?

Тема Re: Избор на нов модераторнови [re: vido]  
Публикувано08.02.07 15:59

Аз вече не съм модератор, по волята на всемогъщия Киро

Затова е нужно да има друг модератор, понеже Phantomas не съм виждал да пише от сума ти време, а пък от време на време си трябва някой да чисти спам и чат-пат да охлажда страсти.
Засега е спокойно, ама в клуб ASP е станала голяма кочина Там пък посетители тъй или инак няма, така че няма и нужда от модератор. Но за да не стават кочинки и тук, си трябва някой със секирка подръка.

чети и дишай по-леко

Автор Formal (незнаещ)
Публикувано08.02.07 16:54

Лоша работа, Печен, работата ти беше много добра - един от малкото клубове без лайна е това. Phantomas съм останал с впечатлението, че няма много време да влиза - ако не се обади до ден-два в тази тема, наистина ще трябва да мислим за друг.

Авторvido (Нерегистриран)
Публикувано08.02.07 16:54

да бе, няма го М- то

Тема Re: Избор на нов модератор [re: Pechenia]  
Автор PhantomASМодератор ()
Публикувано08.02.07 18:21

Ми не пиша щото се скитам по широкия свят бе Печен ;-), но това не означава че не хвърлям по някой поглед на клуба и не чета нещата - просто след 12 4аса работа и липса на комп в квартирата - няма как да съм нон стоп.
Все още се занимавам с Делфи но както неведнъж съм заявявал ми остава хоби.
Като цяло нямам нищо против ако останалите които се мяркат по-често в клуба - да изберат друг модератор - да решават.

---

П.С. - скоро се връщам в БГ ;-) - тука където съм пият бира при - 25 - така 4е можем да направим една среща. Предните все ги пропускам - ма следващия месец може и да поостана в БГ - но не се знае ;-) къде може да ме духне вятъра.

Редактирано от PhantomAS на 08.02.07 18:27.

Тема Re: Избор на нов модераторнови [re: PhantomAS]  
Автор Mixy (@#$%^)
Публикувано09.02.07 10:57

Това за срещата е добра идея, подкрепям

Mixy

Тема Аз съм от най-силно модерираните (не тук)нови [re: Pechenia]  
Автор NikB (любопитен)
Публикувано10.02.07 09:14

Аз съм от най-силно модерираните в другите клубове (особенно извън Дир-а), но в тоя клуб не съм имал никакъв проблем.
Знам, че има модератори, мислех, че не им се налага да вършат никаква работа.
В тоя клуб колко често се налага някой да бъде ограничем, някоя тема да се изтрие и т.н.?
Питам единствено от любопитство и лесно ще преживея и кратък отговор :)

Тема Re: Аз съм от най-силно модерираните (не тук)нови [re: NikB]  
Публикувано11.02.07 12:56

Обикновенно модериране се налага в началото, после самите членове не допускат нарушаване на комфорта.
Сега се (и ще се) налага от време на време да се тръкне някой спам, от доста време не се е налагала намеса в мнения.
А на мен лично не ми се е налагало да баннвам потребител, обикновенно една лична бележка оправя нещата.

чети и дишай по-леко

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.