|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
www.chessbg.com
|
|
Автор |
hrisunko (Наблюдател) |
Публикувано | 21.03.01 12:17 |
|
Заповядайте на официалния сайт на Българската Федерация по Шахмат.
Сайтът съдържа много полезна информация - актуалният календар на БФШ за 2001г., актуалният календар на FIDE, преглед на излезлите от печат през 2000 и 2001г. шахматни книги, списък на всички клубове в страната и ело листата на FIDE.
Също така можете да вземете участие във форума на сайта или да се запишете в мейл листата.
Всичко това Ви очаква на сайта на Българската Федерация по Шахмат.
Вашите въпроси очакваме на e-mail адрес: support@chessbg.com
| |
Тема
|
Re: www.chessbg.com
[re: hrisunko]
|
|
Автор | SilkRoad@dir.bg (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.03.01 04:18 |
|
Saita ti e mnogo dobar. Pogelavam vi uspeh.
Mogete da poglednete i parviq balgarski sait za edna druga sasto taka velika igra - Go. www.bggo.hit.bg
I po-natatak mogem da napravim "strategi4esko partnorstvo".
Vsi4ko dobro!
| |
|
Благодаря.
Веднага ще посетя сайта ти.
| |
Тема
|
|
|
Автор | :-( (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.03.01 00:03 |
|
а защо сайта се гледа само с IE, а с NS 4.x не ще? бива ли сега така?
| |
Тема
|
[re: :-(]
|
|
Автор |
hrisunko (Наблюдател) |
Публикувано | 28.03.01 18:39 |
|
Разбирам възмощението ти, особено ако си фен на Нетскейп. Сега няма да разискваме кой е по-добър, но просто ще кажа, че Нетскейп не поддържа syles, като много от ефектите на сайта просто изчезват. Да не говорим, че ако не зареди файла със стиловете, въобще не излиза нищо - само едно черно петно. Решихме, че Нетскейп, макар и безплатен не може да си позволява уеб дизайнерите да се съобразяват само с него. Докато не осъзнаем, че той само заспира прогреса на интернет сайтовете. Извинявам се за неудобството, но ако не сте навътре в нещата, моля посъветвайте се с някого, който да ти обясни недостатъците на Нетскейп. Например Майкрософт :))))
Хайде чао и ако имаш въпроси, ми пиши нa webmaster@chessbg.com
| |
Тема
|
|
|
Автор | :-( (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.03.01 21:21 |
|
Навътре съм в нещата и знам за разликите м/у NS, IE и останалите, но 99.99% от сайтовете в света се отварят както с IE, така и с NS. Не съм съгласен, че NS спира прогреса и нямам желание да спорим кой е по-добрия браузер, затова само ще пожелая на chessbg.com някой ден да започне да се гледа и с NS, все пак не е хубаво част от феновете на шахмата в България да си останат само потенциални посетители на иначе добрия сайт
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 29.03.01 02:46 |
|
Ste se radvam da ustanovim strategi4esko partnorstvo. Az sasto igraq chess.
| |
|
обаче малко се изложи със "също така велика игра"!
Няма да го коментирам, защото не за това пиша отговор.
Вълнува ме защо на този сайт от картинките се пънат и не щат да се зареждат! Инсталирах уж нужният формат за графиките, а се зареждат само някои от тях !!! Иначе май наистина е интересна, но докато не я науча не искам да коментирам
с поздрави Саф
btw : нямам търпение да науча играта, за да те тупам на нея
йееее
| |
Тема
|
Re: Silk sorry...
[re: safin]
|
|
Публикувано | 02.04.01 14:45 |
|
Zdravei, priqtelu Safin,
Nali znae6 vseki se izlaga spored vazmojnostite si. Nadqvam se po-barzo da nauchich igrata Go i da imash chestta da premerish sili s men. A moge da me izpitash i na Shah.
A igarat Go e naistina e velika, nezavisimo kakvo se prtoiznasqme dvamata za neq.
Kakto se kazva kato mi nqmash doverie se obarni kam po-parvichni izto4nici!
| |
|
обещавам като ми остане свободно време /вероятно на лято :((/ да огледам пак сайта дано до тогава да пооправят каринките ! не ми трябва да са подвижни стига им и jpg формата !!
йееее
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|