Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:34 13.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Шах
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Тема Хайде, момчетанови  
Автор Пaлячo ()
Публикувано22.05.02 16:55

...щото не вярвам тук да има момичета:)))
Тази задачка може би доста от вас я знаят, но.....
Как да разположим на шахматната дъска осем царици, така че да не се бият?

Тема Re: Хайде, момчетанови [re: Пaлячo]  
АвторShmatkotija (Нерегистриран)
Публикувано26.05.02 18:47

Сори, че трябва да те разочаровам, но и момичета има... И както изглежда аз ще съм тази, която ще даде отговор на тази стара задачка.... А именно: сложи цариците на: d1, a2, e3, h4, f5, c6, g7, b8. Прекалено е лесно...

Тема Браво девойче:)нови [re: Shmatkotija]  
Автор Пaлячo ()
Публикувано28.05.02 09:21

Да ме разочароваш:)))) Напротив. Това ме зарадва.
А що се отнася до задачката.....че била стара, хм....не можах точно да разбера какво искаш да кажеш, може би че много хора я знаят. Т.е, това, с което започнах. За тези, които не я знаят, мисля че би била занимателна.
Чувал съм че шаха също бил стара игра....

Автор D-x-men (непознат)
Публикувано29.05.02 09:05

Тази задача не мислиш че е остаряла.
Задай следната задачка:
Как да Разположим 8 цици,така че когато сам решаваш задачката,да не се изтощищ от прекомерно мислене,защото после няма да ти остане материал
да се изпразниш върху всичките.
Това бе майтап.Ха-а-а,ха-а,ха-а

Тема Re: Хайде, момчета [re: D-x-men]  
Автор Пaлячo ()
Публикувано29.05.02 14:52

Тази задачка трябва да я зададеш ти, понеже аз нямам твоето невероятно чувство за хумор. Обяснението че е майтап и цвиленето след това беше доста уместно, щото ако не беше казал че е майтап, щях да го взема за инфантилна тъпотийка, но сега вече съм наясно.
Щом си падаш по такива задачки да ти задам една специално за тебе....как да си набуташ 8 кочана мамули отзад без да заприличаш на фуражомелка?

Автор D-x-men (непознат)
Публикувано30.05.02 08:18

Здравей Палячо,
Това наистина ме разсмя,което го каза,и не се обидих!
Ами малко майтап бе,не е като на гол гъз чифте пищови,защото в моите думи не исках и капка обида да прозвучи,защото много уважавам шаха,неговите поклонници,играяи,и т.н..
Аз лично съм много запален по шаха,и реших да се разсмея с някого в този клуб,защото мисля че шаха трябва да носи и други неща освен мисленето и др..
Ще ти отговоря:
Осем кочана не могат да влезнат в едно дупе,и то да заприлича на фуражомелка,и затова задачата няма никакво решение,докато при моята има,защото можеш да събереш 8цици,т.е. 4 дами накуп,и да не дадеш материала си,което ми се струва доста трудно.Но наградата е много голяма!
Мисля че такива задачки трябва да имапо вестниците,а и в шоуто на Слави Трифонов трябва да присъстват определено!Чао,и умната с цариците!

Автор Dakota (отверт)
Публикувано30.05.02 14:06

Естетвено, че по хода на кончето...

"Животът е това, което се случва с нас, докато правителството си прави реформата."

Тема Re: Браво девойче:)нови [re: Пaлячo]  
Автор Aledar (демон)
Публикувано16.06.02 16:02

има, има момичета... без нас закъде?

AIedar~

Тема Re: Хайде, момчетанови [re: Shmatkotija]  
Автор ДъpвeнФилocoф (откачен)
Публикувано17.06.02 17:49

Поздравления за умните момичета. За да не предаваме и ние фронта ще дам още 11 решения на задачата.
a1, b5, c8, d6, e3, f7, g2, h4
a1, b6, c8, d3, e7, f4, g2, h5
a1, b7, c4, d6, e8, f2, g5, h3
a1, b7, c5, d8, e2, f4, g6, h3
a2, b4, c6, d8, e3, f1, g7, h5
a2, b5, c7, d1, e3, f8, g6, h4
a2, b5, c7, d4, e1, f8, g6, h3
a2, b6, c1, d7, e4, f8, g3, h5
a2, b6, c8, d3, e1, f4, g7, h5
a2, b7, c3, d6, e8, f5, g1, h4
a2, b7, c5, d8, e1, f4, g6, h3

Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.